Search

Tags

Custom Menu

Anyák napja

  1. Az első ötletem az akril tükör kulcartó. Mit is érdemes tudni róla? Az akril tükör pont olyan szép tükörképet ad mint az igazi tükör, de súlya az igazi tükörnél jóval kevesebb, nem törik, nem karcolódik és az élei sem vágnak. Az ebből készült kulcstartó sok-sok évet fog kibírni a kulcscsomón, ami valljuk be, igen nagy igénybevételnek van kitéve. Több különböző mintát terveztem meg, amihez a szöveget mindig egyedileg gravírozom. Fel lehet sorolni a gyerekek, unokák nevét, születési dátumát. Lehet picit hosszabb szöveg is, például: „Az egyetlen jobb dolog annál, hogy Te vagy az anyukám az, hogy Te vagy a gyermekeim Mamája”. De egyszerűen egy szeretlek Anya felirat is szívhez szóló lesz.

 

 

 

  1. A második anyák napi ajándéktippem következik, ami a személyes kedvencem:receptgyűjtő könyv

Mit érdemes tudni róla:

Fa borítójára egy mutatós dekor mellé egyedi gravírozás kerül. A keretbe általában a név, alá pedig: kedvencei, receptjei, legfinomabb étkei…. felirat

A borító 50 db vastag lapot rejt magában, amire kézzel is írhatsz vagy nyomtathatsz is, hiszen a lapok kivehetőek.

Ha igazán nagy meglepetést szeretnél szerezni anyukádnak vagy mamádnak, kérd el a receptjeit, amik akár apró cetliket, már nem jól láthatóan őrzik a család kedvenc főztjeit, süteményeit, gépeld be és nyomtasd ki.

 

+ egy tipp: a régi receptek, amiket átírtál, véletlen se dobd ki! Tedd egy lapra, lamináltasd, lyukaszd és fűzd a könyvbe.

 

A könyv amellett, hogy nagyon mutatós és a konyha dísze lesz, praktikus is: nem kell félteni attól, hogy a sütkérezés közben foltos lesz, hiszen csak az aktuális oldalt kell kivenni, amíg összeáll a finomság.

 

 

 

  1. Harmadik Anyák napi ajándékötletem pedig: melyik nő ne örülne egyékszertartónak, hiszen mindig van pár karkötő, nyaklánc vagy fülbevaló, amit induláskor a legjobban keresünk és sehol nem találunk. Hogy jól láthatóak legyenek és csak le kelljen akasztani a helyükről a hosszas keresgélés helyett egy szép ékszertartó lesz a megoldás.

 

 

  1. Szintén ékszerekkel kapcsolatos: faékszerdobozgravírozással a tetején

Akár egy szó, akár egy hosszabb üzenet… a lényeg, hogy személyes legyen, így a reggeli készülődéskor, amikor az ékszertartóból kiveszi a kedvenc gyűrűjét vagy karkötőjét, Te jutsz eszébe.

 

 

 

  1. Legvégére egy olyan ötletet hagytam, ami szintén tökéletes Anyák napjára is, hiszen személyessé tudjátok tenni azt egy saját üzenettel. Ez egy teljesen új termék, friss, ropogós, sok-sok tervezgetés után készült el. Azakril tükrötbohém növénymintával és egy-két szavas egyedi gravírozással készítem. A hagyományos tükörhöz képest sokkal könnyebb, nem törik el. A kör alakú tükröt két méretben választhatod így könnyű lesz megtalálni a helyét a lakásban. Felakasztható vagy a fa tartónak köszönhetően asztalra, polcra is helyezhető. Rakhatod a ruhásszekrényed ajtajára is vagy ahol az ékszereid reggel felveszed, készülődsz. Kérj rá olyan feliratot, ami minden reggel motivál majd. Most, az Anyák napja kapcsán pedig gondolj ki egy olyan személyes üzenetet, amivel anyukád vagy nagymamád arcára csalsz mosolyt, ahányszor belenéz.

Régi poszt
Translation missing: hu.general.search.loading