Szeretettel készítve

Gyovai-Váradi Flóra vagyok, üdvözöllek webáruházamban!

Jó helyen jársz, ha valami egyedit és névre szólót keresel! Termékeimet elsősorban fából magam tervezem és készítem lézervágással és gravírozással. Már több mint öt év telt el, hogy megismerkedtem ezzel a technikával és megvettem a lézervágó gépemet. Ekkor egy folyamatos tanulás, fejlődés vette kezdetét.

Anyukaként az első időkben még néhány termékkel indult a webáruház és az évek folyamán nagyon sok kísérletezéssel mára kialakult egy színes, széles termékkínálat és a férjem is besegít már a vállalkozás folyamataiba.A fa alapanyag vágása és gravírozása a gépi része, emellett folyamatosan és szenvedélyesen ötleteltem, hogy olyan termékek készüljenek nálam, amik máshol nem kaphatóak. A gépi munka mellé hozzáadom a szívem, lelkem, kreativitásom és két kezem munkáját is. Így lesznek az elkészült termékek egyediek, színesek, így születik az egyszerű falapból könyv, kulcstartó, hűtőmágnes, doboz, dekoráció. Ha kedvencet kellene választanom a termékek közül, akkor a könyveket mondanám, amik vendégkönyvként, babanaplóként és receptkönyvként készülnek, de az egyedi feliratokat kérő vásárlók sok más alkalomra is vitték már. Fontosnak tarom,hogy egy-egy alkotásra ne csak ránézni legyen jó, ne csak tetszetős legyen,hanem praktikus jól használható is.

Miben és mikor tudok neked / nektek segíteni?

Esküvőt tervezel?

Stílusos vendégkönyvekkel, köszönőajándékokkal és számos különleges dekorációskiegészítővel meghitt és különleges hangulatot teremthetsz a saját ízlésedre szabva.

Gyermek érkezik a családba?

Akár babaköszöntő ajándéknak szánod, akár saját gyermeked részre, a babanaplókat egyedi rendelés alapján készítem el. A sokféle grafika- és színválaszték mellett a névre szóló gravírozás teszi megismételhetetlenné és örök családi emlékké.

A legkisebb

A legkisebbek birodalmát kiegészítheted egy letisztult formavilágú, finom pasztell színekkel festett névtáblával és ezen kívül emlékőrző megoldásokat is találsz a gyereknek szóló kínálatban, mint például a tejfogtartó doboz.

Az ajándékötletek

Az ajándékötletek közt összegyűjtöttem sok lehetőséget, az apróságoktól a nagyobb értékű termékekig. Ha olyan eseményre keresel ajándékot, amikor több apróságot adnál és szeretnéd ha személyre szabott lenne, például pedagógusnapra, ballagásra,kollégáktól búcsúzásra, a hűtőmágnesek és kulcstartók jó megoldások lehetnek.Készíthetsz emlékkönyvet születésnapra, sütni-főzni szerető barátodnak névre szóló receptkönyvet ajándékozhatsz, gyermeked keresztszüleit is felkérheted egyedi ajándékkal, vagy ha pénzt ajándékoznál, azt is teheted stílusosan egy pénzátadódobozzal.

Translation missing: hu.general.search.loading